Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Nyheder

Så skete, det som vi kke i vores vildeste fantasi havde forstillet os: Skallerup Skole skal lukkes.

Det er byrådet, der tager den endelige beslutning den 24. november. Lad os benytte tiden til at fortælle dem, at de med den beslutning er med til at sabotere mange “børnefamiliers drøm om et liv på landet”.

Vi har ikke opgivet –  men for en sikkerheds skyld er der allerede nu indkaldt til stiftende generalforsamling for “Skallerup Friskole”. Det  bliver 8. december kl. 18.30 på Skallerup Skole.

Det er dårlig stil

  • Nordjyske 12. november 2010 21:02
  • Jakob Gammelgaard
  • Vibe Gro (i midten) langer kraftigt ud efter flertalsgruppens timing.
    Vibe Gro (i midten) langer kraftigt ud efter flertalsgruppens timing.

 

SKALLERUP: På Skallerup Skole har man med hele Task Force indsatsen givet den en ekstra skalle i forsøget på at redde skolen. Derfor rammer beskeden om at skolen skal lukke selvfølgelig også ekstra hårdt, men derudover er timingen da helt grotesk, mener formand for skolebestyrelsen Vibe Gro.

– Selvfølgelig er vi sønderknuste, og at det så bliver meldt ud på denne måde, sent fredag eftermiddag, bryder da med enhver form for etik for, hvordan man gør sådan noget. Jeg er helt målløs. Det er virkelig dårlig stil flertalsgruppen her ligger for dagen, siger Vibe Gro og henviser til, at de nu selv skal samle op på den her beslutning overfor forældre, børn og alle dem, der har kæmpet for skolen.

Lige nu har hun selvfølgelig svært ved at se fremad og få øje på, om Skallerup trods alt kan få noget positivt ud af det store arbejde og al den energi, der er lagt i kampen for skolen.

– Det her gjaldt skolen, og nu er det så afgjort. Det kan blive ødelæggende for vores samfund, siger Vibe Gro.

Hun er dog overbevist om, at der meget snart vil blive indkaldt til en stiftende generalforsamling for en friskole i Skallerup

FACEBOOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.