Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Paradis: Kærlighed

Paradis: Kærlighed

Den 7., 8., 10., 14., 15. og 17. november kl. 19.30

Østrisk, drama, 2012

Spilletid: 120 minutter + pause – Instruktør: Ulrich Seidl

Klik for trailer

I løbet af vinteren vil vi vise tre film af østrigeren Seidl, Paradis-trilogien:
Kærlighed, Tro og Håb, som er associeret til Paulus-citatet: ”Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men
størst af dem er kærligheden”.
Om kærligheden fortsat er den største, sådan som den forvaltes i dag, stiller Seidl spørgsmålstegn ved i trilogiens første film, som er den dristigste. En midaldrende og let overvægtig kvinde, Teresa, tager på chartertur til Kenya, hvor hun sammen med andre kvinder går på jagt efter sex, som er ikke-eksisterende i deres kærlighedsløse hverdag. Og de sorte mænd stiller gerne op til lidt kærlighed for penge, for de har intet arbejde, men derimod en familie at forsørge. Og da kvinderne ikke længere kan opretholde illusionen om, at det handler om kærlighed, forvandler deres længsel sig til aggressiv racisme.
Det er en vildt hensynsløs film om sex-hungrende kvinder, der helt utvungent byder deres kroppe til med både hængepatter, hængevom og hængerøv, et syn man virkelig ikke er forvænt med for åbent kamera.
Kvinderne er ikke bange for at udstille sig selv, men filmen udstiller dem faktisk ikke. Den er båret af en mærkeligt blufærdig respekt.

Del på facebook
Del på Facebook

FACEBOOK