Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Menighedsrådenes arrangementer efterår/vinter – se også kalender

”… i små sko i store fodspor …”
Gudstjeneste til fods søndag den 25. august kl. 14 i indlandsklitterne. Udgangspunkt fra rastepladsen ved Grønne Klitvej midt mellem Feriebyen og Skallerup kirke. Aflyses i tilfælde af tordenvejr eller skybrud.
HØSTGUDSTJENESTE i Vennebjerg kirke
Søndag den 15. september kl. 10.30
Ved høstgudstjenesten medvirker traditionen tro Sognekoret under ledelse af Torben Warncke.
 
PÅ SANGENS VINGER. Musikalsk Soiré i Sognegården
Torsdag den 3. oktober kl. 19.30
Syng med Torben Warncke og Anders Barfoed, der spiller op til fællessange om efterår, hav og vind og vejr. Teksterne kommer til at spænde fra salmer og højskolesange til sømandsvalse og revyviser. Fri entre. Øl, vin og kan købes og nydes ved bordene.
SOGNEAFTEN I SOGNEGÅRDENNoget om nåde
Onsdag den 16. oktober kl. 19.30
Marianne Madsen, Skallerup præstegård fortælle om et vigtigt tema i H.C. Andersens eventyr.  Fri entre. Der betales kr. 10 for kaffe. Brød til kaffen bedes man selv medbringe.
BØRNEGUDSTJENESTE i Vennebjerg kirk,
Søndag den 27. oktober kl. 10.30
Alle er naturligvis velkomne. Nogle af de lokale spejdere medvirker med et lille optrin. Børn, der bor i vores sogne, og som er født for 5 år siden, får foræret en fin børnebibel. Efter gudstjenesten er der kaffe/te/juice og et stykke kage i våbenhuset.
MUSIKGUDSTJENESTE i Lønstrup kirke
Tirsdag den 29. oktober kl. 19.30
”Altid stort at være stor?? …??”  Sognekoret medvirker under ledelse af Torben Warncke, der også på anden vis bidrager musikalsk, ligesom naturligvis vores organist, Anders Barfoed, vil gøre det på orgel og andre instrumenter. Efter gudstjenesten er der kaffe/te/juice og et stykke kage i tårnrummet.
ALLE HELGENS DAG, søndag den 3. november
Ved gudstjenesterne den 3. november, Vennebjerg kl. 9.15, Skallerup kl. 10.30 og Lønstrup kl. 14, bliver navnene på dem nævnt, som siden sidste år til Alle helgen er døde i det pågældende sogn – eller som er begravet, eller hvis urne nedsat på kirkegården.
SOGNEAFTEN I SOGNEGÅRDEN
Hvordan kommer man gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer?
Torsdag den 13. november kl. 19.30
Pensioneret kriminalassistent ved PET Hugo Mortensen, Aalborg, fortæller humoristisk om sit liv. Fri entre.  Torsdag den 13. november er det præcis 25 år siden, at Sognegården blev taget i brug. I den anledning serveres der ganske gratis kaffe/te og brød.
Del på facebook
Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

FACEBOOK