Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Lønstrup Cafe Bio oktober 2020

Nu går der både rumrejser, gammel og ny musik og ikke mindst Druk i den i Lønstrups største biograf

Indledningsvis vil jeg gerne undskylde for de problemer, vi havde omkring tilmelding til koncerten med Calabash i sidste uge. Der var en del, der havde tilmeldt sig via sms, som der stod i programmet, at man kunne for at sikre sig en plads. Desværre var der rod med teknikken, så vi aldrig modtog beskederne. Vær derfor opmærksomme på, når I tilmelder jer (gælder musik, fællesspisning og BørneBiffen), at I får en bekræftelse via sms. Hvis I ikke modtager en bekræftelse, betyder det, at vi ikke har modtaget jeres tilmelding. Skulle dette mod forventning ske igen, kan I kontakte os via mail eller via vores Facebook-side.

Nok om det. Uge 41 bliver en uge med fuldt program. Vi lægger ud med en godt 3½ timer lang dokumentar om den legendariske Woodstock-festival – alle musikfestivallers moder. Det er hippie-nostalgi fra øverste hylde. Love, peace and cannabis mm.
Og som om de berusede hippier fra ´69 ikke var højtflyvende nok, bevæger vi os ud i rummet til tirsdagens foredrag om rumrejser fra Aarhus Universitet.
Lørdagens koncert med tidligere Klondyke-musiker Mikael behøver næppe yderligere introduktion. Koncerten er arrangeret sammen med Arena Nord/Det Musiske Hus i Frederikshavn og blev udskudt under forårets Corona-nedlukning, men nu er han her. Husk at billetter skal købes på Arena Nords hjemmeside (Følg linket i opslaget herunder)

Og sidst men ikke mindst er næste uges hovedfilm den højaktuelle og allerede prisbelønnede danske film af Thomas Vinterberg “Druk” med bl.a. Mads Mikkelsen og Lars Ranthe i meget anmelderroste hovedroller.


Woodstock
Mandag den 5. oktober kl. 19.30

USA 1970, dokumentar, 3 t. 36 min., instruktion: Michael Wadleigh.

Gennem tre mytiske dage i august 1969 stillede instruktøren og hans crew (der bl.a. talte en ung Martin Scorsese) skarpt på alle tiders største og mest overrumplende event med kærlighed, fred, musik og mere end 400.000 ekstatiske mennesker som kalejdoskopisk omdrejningspunkt.

Woodstock’ er et uforligneligt melodisk-historisk dokument om en generation og dens frigørelse, men også et kapitel om dens dialog med det omgivende samfund.


Rejsen ud i rummet – foredrag
Tirsdag den 6. oktober kl. 19.00 – gratis adgang

v/Professor i astrofysik Hans Kjeldsen, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet

Hvordan kommer rumsonder og satellitter egentlig op i rummet?
Hvilke baner anbringes de typisk i, og hvordan anbringes de der?
Ja, det er raketvidenskab! Hør også om hvordan en rummission
designes og planlægges med eksempler fra aktuelle rummissioner.

Læs meget mere om foredraget her


Druk
Den 7. 8. 9. samt 11. og 12. oktober kl. 19.30

Danmark 2020, drama, 115 min., instruktion: Thomas Vinterberg

Alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Faktisk er mennesket født med en halv promille for lidt i kroppen. Sådan lyder den kontroversielle teori, som fire gymnasielærere sætter sig for at afprøve, og filmen fremstår som både mørk og morsom. Men da alkoholindtaget begynder at eskalere, står de grimme konsekvenser tydeligt frem

Se trailer


Mikael K (Klondyke) solo – koncert
Lørdag den 10. oktober kl. 20.00. Døren åbner kl. 19.00

Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og er tilmed en underfundig historiefortæller. Han synger om hverdagsagtige ting og om mennesker på en poestisk og ligefrem måde.
Mikael K mange forskellige hatte på – musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært – men først og fremmest er han en moderne trubadur.
I 2019 har TV2-nord og TV-MidtVest sendt 10 afsnit i programrækken DIT LIV ER EN SANG med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om.
Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange.
Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

Entre 150 kr. Ingen billetsalg i døren.
Billetter kan kun købes på Arena Nords hjemmeside her

Del på facebook
Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

FACEBOOK