Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Koncerter på Hotel Kirkedal i Lønstrup

Version 1 – en hyldest til Kim Larsen

Dato: torsdag den 16. juni 2022, klokken 18.00
Pris: Køb billetter her
Sted: Hotel Kirkedal, Mårup Kirkevej 30, 9800 Hjørring.

TAK FOR SANGEN – En hyldest til Kim Larsen.
Hotel Kirkedal præsenteret en hel speciel aften i Kim Larsens ånd. Det nordjyske band Version 1.0 spiller en hyldestkoncert til den legendariske Kim Larsen.

Bandet har givet et par koncerter i samme koncept i Bistrupkirken, hvor mange hundrede publikummer nød nogle fantastiske aftener.

Glæd dig derfor til en dansk sangskat der aldrig bliver spillet færdig – og drengene i VERSION 1.0 er i den grad klar til at forkæle dine øregange.

https://www.ticketmaster.dk/event/tak-for-sangen-en-hyldest-til-kim-larsen-billetter/514619

Dissing, Dissing & Las

Dato: onsdag den 20. juli 2022, klokken 18.00
Pris: Køb billetter her – Koncert inkl. spisning kr. 395,-
Sted: Hotel Kirkedal, Mårup Kirkevej 30, 9800 Hjørring.

Når Dissing, Dissing & Las går på scenen er det med en selvfølgelighed der får alle til at sænke skuldrene, og åbne hjertet.

Sange og historier fører os ud i en fantasifuld version af voksenlivet, hvor lykke og hårde tider, og det ind imellem, kommer under kærlig behandling. Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las.

Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken er i særklasse.

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

I 2. sæt tager de os med ind i en verden af Bob Dylan´s numre, som altid har været en stor inspirationskilde for de 3 musikanter.

Der serveres en lækker buffet inden koncerten.

https://www.ticketmaster.dk/event/dissing-dissing-las-billetter/513489?fbclid=IwAR2u-Tsrxdxq36qGy9031PHAeO_PHumEDKUa-ePwtDmHnZVQmKf09AqS7F0

Fællesspisning og Sommersang

SANKT HANS

Dato: Torsdag 23.juni 17.00 – 19.30

Herefter hver tirsdag 28 Juni & 5-12-19-26 Juli & 2-9 August Kl. 18.00 – 20.00

Hvor: Vi spiser i vores skønne gårdhave og starter kl. 17.00, så alle kan nå ned til bål på stranden.

Denne aften Helstegt Pattegris med tilbehør.

Hans & John spiller deres dejlige sommersange.

Slåbrock Trio

Dato: torsdag den 4. august 2022, klokken 18.00
Pris: Køb billetter her
Sted: Hotel Kirkedal, Mårup Kirkevej 30, 9800 Hjørring.

Kjeld Torbjørn var og er mr. Slåbrock, der (med undtagelse af ”Banko”) skrev alle de store hits, som det legendariske nordjyske band havde succes med i 1970’erne og ’80erne. I alt 3 vinyl-LP’er blev tilsammen solgt i langt over 100.000 eksemplarer. Og SB blev kendt som et af de mest forrygende live-bands i Danmark.

– Jo, selvfølgelig spiller Slåbrock Trio sangene fra de gyldne år i 1970erne og 80erne, siger Kjeld Torbjørn. Og det er sgu ikke kun for publikums skyld. Jeg kan stadig li’ at synge ”To gears Diesella” og ”Truckdrøwe Maj” og ”Er min ring mon for stram til din finger”. Men jeg har osse et par nye i posen – og folk har taget virkelig godt imod numre som ”Vild med flæsk” og ”Han drømt’ om traktor-træk” og “Alt bli’r moderne igen”.

http://www.ticketmaster.dk/event/slabrock-trio-billetter/513469

John Mogensen Live

Dato: Torsdag den 25. august 2022, kl. 18:00
Pris: Køb billetter her
Sted: Hotel Kirkedal, Mårup Kirkevej 30, 9800 Hjørring.

DANMARKS JORD behøver ikke være kedelig at opholde sig på!

Kender du det, at man sidder TO MENNESKER PÅ EN STRAND, føler sig NEDE I MØJET, og gerne vil have lidt FUT I FEJEMØJET, eller man SIDDER PÅ ET VÆRTSHUS, og tænker DER ER NOGET GALT I DANMARK ?

Man kender NINA, KÆRE NINA og måske også ERIK OLUF ANDERSEN, men føler alligevel, at man nærmest bor i ENSOMHEDENSGADE NR. 9.

Man ved, at LIVET ER KORT og i morgen kan man tænke på MANDAG MORGEN BLUES, men vil egentlig hellere ringe til jobbet og sige ”DU SER MIG NÅR JEG KOMMER”, mens man håber på, at en eller anden vil ringe og sige ”KOM KOM TIL KLONDIKE”.

SÅ LÆNGE JEG LEVER vil jeg finde DEN GAMLE VIOLIN frem og så vil MIG OG MARGRETHE og SKIBSHUNDEN, ringe efter JohnMogensenLive, – så er der garanti for god stemning og masser af ”syng med” muligheder.

https://www.ticketmaster.dk/event/john-mogensen-live-billetter/513511

Ester Brohus og Knud Møller

Dato: Lørdag den 4. februar 2023, kl. 18:00
Pris: Køb billetter her
Sted: Hotel Kirkedal, Mårup Kirkevej 30, 9800 Hjørring.

Ester Brohus er flere gange blevet hædret af den samlede musikbranche. I 1996 fik hun sin første Grammy som ”Årets danske folk country blues vokalist”. I 2002 blev udgivelsen ”Poor Pretty Little Me” tildelt hele tre titler: ”Årets danske vokalist”, ”Årets danske folk-sangskriver” og ”Årets countryalbum”. I 2003 og 2005 fik Ester Brohus ligeledes en Grammy for ”Årets danske country album”

Lækker anretning serveres kl. 18.00
Koncerten starter kl. 20.00
Dørene åbnes kl. 17.00

https://www.ticketmaster.dk/event/ester-brohus-billetter/506349

Del på facebook
Del på Facebook

FACEBOOK