Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Hvem/hvilke foreninger eller andre vil være med til at booke humørbomben Lindy

Hej Tove

Lige nu kan I booke et underholdende foredrag med den grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl – som er kendt fra DR’s seersucces “Rigtige Mænd” og “Rigtige mænd på dannelsesrejse”.

I mange år var Lindy Aldahl som mange andre danske mænd: Han dyrkede for lidt motion og røg for mange smøger, og salat var i hans verden mad for kaniner. Med sin deltagelse i DR-succesen ’Rigtige Mænd’ ændrede Lindys liv sig. Pludselig snuppede han maden fra kaninerne, smøgerne blev skoddet, og han hoppede i sadlen på sin mountainbike som det naturligste i verden. Siden ’Rigtige Mænd’ har Lindy Aldahl fyldt de danske foredragssale, hvor han fortæller han om sin version af et sundere liv – på en måde, der får tilskuerne til at græde af grin.

Oplev et foredrag med højt humør og en masse sjove anekdoter om Lindys livsstilsændring. Med sit berømte glimt i øjet og sit skæve smil, fortæller han om sin vej til et sundere liv med færre skavanker og mere energi i hverdagen. I dette foredrag fortæller han sin personlige historie om, hvordan han fandt en tilpas livsbalance mellem den sunde fornuft og de usunde fornøjelser. Et liv, hvor der stadig er plads til hygge. Og en kold øl i godt selskab. Lindy Aldahls mission er ikke at tvinge nogen ned i motionscentret, og der er derfor ingen løftede pegefingre under foredraget.

Med dette foredrag får I…
– et sjovt foredrag om livsstilsændringer
– en populær foredragsholder som kan trække mange deltagere til jeres arrangement
– inspiration til at få en sundere livsstil

Kontakt mig for info om pris og ledige datoer.

Du kan læse mere om Lindy Aldahl her:
www.athenas.dk/lindy-aldahl-foredrag.htm

Jeg håber, at dette kunne være noget for jer, og jeg glæder mig til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Thomas Bonne Hansen
Athenas
tbh@athenas.dk
Tlf: 89 93 22 03

Del på facebook
Del på Facebook

FACEBOOK