Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Høringssvar til Planstrategien

Landsbyforum Hjørring Kommune

v/fmd Tove Marquardsen, M. Kabels Vej 62, Lønstrup, 9800 Hjørring
Tfl. 21 71 92 20  tove.marquardsen@gmail.com

 

Hjørring Kommune
Plan og Udvikling
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

Lønstrup 27. april 2019

 

 

Høringssvar – Planstrategi for Hjørring Kommune

Landsbyforum har med interesse læst og gennemgået ”Horisont & Handlekraft”, udkast til planstrategi for Hjørring Kommune. Landsbyforum er tilfreds med, at udkastet tager udgangspunkt i Hjørring Kommune som én hel kommune, og at landdistriktet i den sammenhæng er en del af helheden.

Landsbyforum opfordrer til, at byrådet i ”Horisont & Handlekraft” eksplicit forholder sig til de potentialer, der er i kommunens landdistrikt, og at man anerkender behovet for, at man i de enkelte lokalsamfund har mulighed for udvikling, både når det gælder bosætning og erhverv. Som i Landdistriktsstrategien må det gerne fremgå af ”Horisont & Handlekraft”, at man i Hjørring Kommune er stolt af Landdistriktet, og at man prioriterer et godt samarbejde med landdistriktet.

Endelig skal Landsbyforum gøre opmærksom på, at det er uhensigtsmæssigt med hvid skrift på orange baggrund på side 10, 14 og 16. Det er nærmest ulæseligt på print.

 

Med venlig hilsen
Tove Marquardsen
Pv. Landsbyforum

 

 

Del på facebook
Del på Facebook

FACEBOOK