Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Danmarks premiere på “Våbensmulingen”

I samarbejde med Musik-Cafeen viser Lønstrup Café Bio danmarkspremieren på Doxbios næste film: “Våbensmuglingen” onsdag den 4. juni kl 19.00 (bemærk tidspunkt)

Still-19-fly-ved-take-off

‘Våbensmuglingen’ er en thriller, der fortæller den sandfærdige historie om danske Niels Holck og et af verdens største illegale våbennedkast.

En nat i december 1995 falder 4 ton våben ned fra himlen over en fjern landregion i Indien, uden spor af hvor de kommer fra, eller hvor de skal hen.

Få dage senere vender danske Niels Holck hjem til Danmark med en dyb Still-13-Bleach-i-sin-celledoerhemmelighed.

Først da en engelsk civil MI-5 agent bliver anholdt i Indien, og står til dødsstraf for våbennedkastningen, går en stor international efterforskning i gang, og Niels’ navn dukker op.

Se filmen, der rekonstruerer våbennedkastningen i en nervepirrende fortælling Still-23-Holckom to mænd, der sætter livet på spil på en fælles mission – men med hver deres skjulte agenda. Og om den mørklægning og ansvarsfraskrivelse, der finder sted, da missionen mislykkes.

Se trailer

 

Vises også 11., 18. og 25. juni kl 19.30
Instruktør: Andreas Kofoed
Producent: Fridthjof Film
Land: Danmark 2014
Længde: ca. 90 minutter
Sprog: Dansk og engelsk. Danske undertekster.

 

Del på facebook
Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

FACEBOOK