Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Blodets bånd – danmarks premiere 5. juni kl 19.00

Svend har 16 børn. De fire yngste har han sammen med Gitte, som han netop er ved at blive skilt fra efter 28 års turbulent ægteskab. Samtidig har deres fælles yngste datter, Christina, besluttet sig for at flytte hjemmefra. Men opbruddet i familien åbner en byge af spørgsmål især for Christina, som finder ud af, at hendes familie lider af kollektiv hukommelsessvigt om hendes barndom. Det gælder især den tvangsfjernelse, som hun og hendes søskende føler, de helt uretfærdigt har været udsat for.
Mens Christina går i gang med at finde ud af den virkelige familiehistorie, beslutter Svend sig for at hjælpe sin datter og sin egen hukommelse på vej. Han søger aktindsigt hos kommunen, og en dag modtager han en kasse fuld af hemmeligheder, som gennem tiden er blevet glemt og fortrængt i tåger af sprut og stoffer.
Bånd er en film om svigt, løgne og en families kollektive fortrængninger, men det er også en film om kærlighed, der overskygger alt. En film af instruktøren bag Testamentet, Christian Sønderby Jepsen og debutanten, Pernille Bervald Jørgensen.

Se trailer her

Læs mere på DOXBIO

Del på facebook
Del på Facebook

FACEBOOK