Spring til indhold

Havtornens Rige: Skallerup/Sønderlev Vennebjerg Lønstrup

Aktivt samfund. Rigt foreningsliv. Friskole- børnehave og vuggestue. Unik natur. Spændende kulturarv. Alsidigt erhvervsliv med mange kunsthåndværkere

Arkivernes Dag 2012

Lønstrup fiskeeksport

Den 10. november er det Arkivernes Dag i hele Norden. Dagen falder hvert år den 2. lørdag i november og her inviterer Danmarks stads-, kommune- og lokalarkiver alle generationer indenfor.

Fiskehandler Johs. Mehl

I Lokalhistorisk Forening for Lønstrup og Omegn (Rubjerg-Mårup-Skallerup-Vennebjerg sogne) markerer vi Arkivernes Dag med at holde åbent hus fra 10 til 15. Mellem kl. 10 og – 12 vil der være introduktion til slægtsforskning.

Kom og bliv klogere på dit lokalsamfund og dets historie. Se de mange spændende arkivalier i form af kort, billeder, film, og dokumenter fra fortiden. Måske har vi også en historie om dit hus, din familie eller de, der var her før dig?

Udover at vise lokalarkivet frem vil vi gerne i kontakt med nye interesserede brugere, der kunne have lyst til at gå ind i arbejdet med at indsamle, registrere og bevare vores lokale kulturarv.
Gunnar Møller Sørensen, formand for Vennebjerg Mølles Venner, vil være til stede og bl.a. vise sin samling af mølle-postkort,

Kom og se vores store indsamlingsprojekt skole- og konfirmationsbilleder. Et projekt, de blev sat i gang i forbindelse med Skallerup Skoles 50 års jubilæum og efterfølgende lukning.

Arkivernes Dag er en god tilbagevendende lejlighed til at gøre nærområdet opmærksom på, at lokalarkivet giver os muligheden for at bevare egnen og lokalområdets kulturminder for eftertiden.


Del på facebook
Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

FACEBOOK