Generalforsamling i Friskolen Skallerup

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
04/04/2019
17:00 - 20:00

Lokation
Friskolen Skallerup

Kategorier
Ingen kategorier


Til medlemmerne af forældre- og skolekreds for Friskolen Skallerup Skallerup Skolevej 3 9800 Hjørring

 

Der indkaldes hermed – i henhold til gældende vedtægter – til GENERALFORSAMLING for FRISKOLEN SKALLERUP (og herunder SØLØVEN) Torsdag den 4. april 2019 kl. 17.00.

Kom og bidrag til den gode stemning og fællesskabet i vores friskole og daginstitution. Vi forventer at hver familie er repræsenteret denne aften, hvor bestyrelsen fremlægger årets beretning og ny bestyrelse vælges. Kom og bak op omkring vores dejlige Friskole og daginstitution.

Alle er meget velkomne til at stille op til bestyrelsen, men vær ikke bange for, at du ved din deltagelse i generalforsamlingen bliver presset til at påtage dig bestyrelsesarbejde, hvis du ikke har lyst.

Kl. 17, umiddelbart inden generalforsamlingen, vil tilsynsførende Kurt Rønne Mikkelsen fremlægge væsentlige elementer fra og konklusionen på den aktuelle tilsynsrapport.

Dagsorden for generalforsamlingen:

1. Valg af dirigent.

2. Bestyrelsen aflægger beretning.

3. Bestyrelsen fremlægger den reviderede årsrapport til orientering.

4. Valg af bestyrelsesmedlemmer i forældrekredsen. På valg: Pia Rosenlund, Janne Hartmann Haslund og Troels Fanth-Jensen.

5. Valg af bestyrelsesmedlemmer i skolekredsen. På valg: Sonja Snel.

6. Valg af suppleanter i henholdsvis forældre- og skolekreds. På valg fra forældrekredsen: Tina Vestergaard og Henrik Pedersen. På valg fra skolekredsen: Iben Nørmølle og Inger Skamriis.

7. Indkomne forslag.

8. Eventuelt. I forlængelse af generalforsamlingen, er der afstemning om indstilling af bestyrelsens kandidat Bodil Møller Jensen til ny skoleleder.

I forlængelse af generalforsamlingen vælges endvidere tilsynsførende for skoleåret 2019-2020. Undervejs i aftenens program serveres der lækre burgere fra Lophave Hereford Vi glæder os til at se jer til en informationsrig og hyggelig aften i godt selskab! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Friskolen Skallerup