Børnegudstjeneste i Vennebjerg kirke

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
27/10/2019
10:30

Lokation
Vennebjerg Kirke

Kategorier
Ingen kategorier


BØRNEGUDSTJENESTE i Vennebjerg kirk,
Søndag den 27. oktober kl. 10.30
Alle er naturligvis velkomne. Nogle af de lokale spejdere medvirker med et lille optrin. Børn, der bor i vores sogne, og som er født for 5 år siden, får foræret en fin børnebibel. Efter gudstjenesten er der kaffe/te/juice og et stykke kage i våbenhuset.
MUSIKGUDSTJENESTE i Lønstrup kirke
Tirsdag den 29. oktober kl. 19.30
”Altid stort at være stor?? …??”  Sognekoret medvirker under ledelse af Torben Warncke, der også på anden vis bidrager musikalsk, ligesom naturligvis vores organist, Anders Barfoed, vil gøre det på orgel og andre instrumenter. Efter gudstjenesten er der kaffe/te/juice og et stykke kage i tårnrummet.
ALLE HELGENS DAG, søndag den 3. november
Ved gudstjenesterne den 3. november, Vennebjerg kl. 9.15, Skallerup kl. 10.30 og Lønstrup kl. 14, bliver navnene på dem nævnt, som siden sidste år til Alle helgen er døde i det pågældende sogn – eller som er begravet, eller hvis urne nedsat på kirkegården.
SOGNEAFTEN I SOGNEGÅRDEN
Hvordan kommer man gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer?
Torsdag den 13. november kl. 19.30
Pensioneret kriminalassistent ved PET Hugo Mortensen, Aalborg, fortæller humoristisk om sit liv. Fri entre.  Torsdag den 13. november er det præcis 25 år siden, at Sognegården blev taget i brug. I den anledning serveres der ganske gratis kaffe/te og brød.