Kryddersnaps

 Blokhus Jule Kryddersnaps
 
1 flaske snaps (brøndum) eller vodka
1 håndfuld havtornebær
1 håndfuld rosiner
Tørret, økologisk citron- eller appelsinskal
Lidt stjerneanis, som jo hører julen til

 

 Alle ingredienser skal puttes i flasken,
lad det herefter trække i ca. en uge.
Så kommer det sjove, smag om den er
god eller lad den evt. trække yderligere
et par dage og smag igen. Gentag
evt. et par dage efter, og når smagen
er helt rigtig, filtreres snapsen
igennem et kaffefilter. Så er snapsen
klar til servering.
Kilde: Blokhus Avis Jul og Nytår 2010






Snapsen skal helst have så neutral en
smag som muligt.
Mens snapsen trækker smag, skal den
helst stå mørkt. Opnå bedst resultat
ved alkohol på 25-40%.
Kryddersnaps har en positiv virkning
for helbredet og er godt for hjertekar-
sygdomme.




2 tanker om "Kryddersnaps"

  1. Teddy Sørensen

    hvor meget appelsinskal skal der bruges til denne “julesnaps”

    Mvvh. Teddy

  2. Tove Marquardsen Forfatter

    Skal fra en appelsin – men det er en smagssag – du må eksperimentere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *