ØST FOR PARADIS OG TILBAGE – Eller

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
30/10/2018
19:30 - 21:30

Lokation
Lønstrup Kirke

Kategorier
Ingen kategorier


Musikgudstjeneste i Lønstrup kirke
 
Efter at der i den gamle myte om mennesket (på hebraisk ”adam”) er fortalt om, hvordan menneskenes børn fordrives til et sted østen for Eden, er det første, der fortælles, om et brodermord, et overgreb i en relation, hvor ellers kærligheden skulle råde. Hvor ofte har da ikke også altid splittelsen, striden, uforsonligheden mellem mennesker været et ulykkeligt grundvilkår i den verden, vi kender.
   Ind i den strid fortæller evangeliet historien om en tredje bror, der sætter alt ind på at bane en ny vej mellem bror og bror, menneske og menneske, himmel og jord … en vej tilbage til det tabte Paradis.
   Musikgudstjenesten vil gennemspille dette tema i tekst og musik, menighedssang og korsang, bl.a. med kendte numre fra musicalen West Side Story, hvis komponist, Leonard Bernstein i år ville kunne være fyldt 100 år.
   Sognekoret medvirker under ledelse af Torben Warncke, der også på anden vis bidrager musikalsk, ligesom naturligvis vores organist, Anders Barfoed vil gøre det på orgel og andre instrumenter.
   Efter gudstjenesten er der kaffe/te/juice og et stykke kage i tårnrummet.
   Der er mulighed for at bestille kørsel med kirkebilen til musikgudstjenesten.