Ølsmagning og mad med øl

kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
23/03/2018
19:00 - 22:00

Lokation
Foreningshuset

Kategorier
Ingen kategorier


Er du vild med øl og ønsker at få en forståelse for hvilke ingredienser der er i øllet, og hvorfor de er der, så skynd dig at booke en billet til denne spændende aften med ølsmagning og lækker mad med øl.

Den 23. marts kl. 19.00 servere vi lækker mad med øl (lille forret + hovedret) og der vil blive serveret 2 typer fadøl til maden. Kl. 20.00 vil Peter Christian Jensen fra Royal Unibrew fortælle om øl og hvilke ingredienser der er i øllet, og hvorfor de er der, således at den enkelte ølnyder ved senere lejligheder ved hvad det er der kendetegner netop den øl som man bedst kan lide. Det er vigtigt for den enkelte at vide hvilken humle eller malt type som det er man synes godt om.

Du får i løbet af dette arrangement lejlighed til at smage 8 forskellige Specialøl.

Der vil således være rig mulighed for at vurdere de forskellige typer og i får naturligvis chancen for at stille alle de spørgsmål i skulle have.

Her hvor vi venter på foråret, vil denne smagning varme i en mørk og kold tid – så tá dine venner, familie eller en du holder af med under armen og kom med til en fantastisk ølsmagning.

Pris pr. person inkl. mad med øl KUN kr. 200,- i Foreningshuset på Nydalvej 80.

Tilmelding på tlf. 60 14 26 99 (send venligst en sms for bindende tilmelding)
OBS: senest tilmelding mandag den 19. marts.

Mvh
Borgerforeningen – Lønstrup Fritidslaug